www.takeapen.org 01/03/2024 13:12:28
  _search_fin
Väkivallan varjossa Israel-tukimielenilmaus 26.11. klo 17.30 Kehotus ottaa yhteyttä Kirkon Ulkomaanapuun ja esittää vastalause heidän Israel-vastaisen kampanjansa johdosta Dokumenttiprojekti: Seitsemän tuntia kuolemaan Give Peace a Chance (Anna rauhalle mahdollisuus) -video tekstitettynä nyt myös suomeksi JAKAMATON JERUSALEM -solidaarisuustapahtuma Vetoomus: Israel eläköön! Englanninkielisiä linkkejä Gaza-laivueesta ”Avustuslaivue” Gazaan Vetoomus juutalaisvastaisuuden pysäyttämiseksi Itsenäiset palestiinalaisalueet? Vetoomus Suomen hallitukselle: Suomen ICAHD:n ehdotukset torjuttava perusteettomina Avustuslaivueselkkausta käsitteleviä linkkejä Lisää avustuslaivakonfliktista Yhteenotto Free Gaza -laivasaattueen ja Israelin välillä Turun sanomien kirja-arvostelu Herzlin Juutalaisvaltiosta Vastusta kanssamme Hamasin yritystä kiristää Israelia uhkaamalla tappaa Gilad Shalit. Meidän täytyy toimia nyt! Kirkon ulkomaanavun johtaja: "Israelin tukeminen menee välillä äärimmäisyyksiin" Amnesty Internationalin raportti Gazan sodasta Kirsi Virtasen Palestiina ja Israel Jukka Huusko ja Israelin PR-kampanja Uutta tietoa "sotarikoksista" Gazan sodan jälkimaininkeja Nyt on aika vaatia YK:ta tutkimaan Hamasin sotarikokset ja sen vastuu siviileille molemmilla puolilla aiheuttamastaan kärsimyksestä ja vaaroista. Hamasin johtajat pitää saada Kansainväliseen tuomioistuimeen sotarikoksista Hamasin antisemitismiä: ”Me sanomme teille: lähettäkää nuo apinoiden ja sikojen jälkeläiset helvetin tuleen Kassam-rakettien siivillä” Suomalaiset oppikirjat, tiivistelmä
Click to send this page to a colleague_send_to_a_friend_fin
Click to print this page_print_page_fin

Vetoomus: Israel eläköön!

 Sivustolla Adressit.com on alla oleva vetoomus. Sen voi käydä allekirjoittamassa osoitteessa http://www.adressit.com/israel_elakoon_-_israel_must_live . Muistathan vahvistaa allekirjoituksesi klikkaamalla sähköpostiisi lähetettävää linkkiä.

 

 

Suomen Take a Pen

suomi1@takeapen.org

http://www.takeapen.org/suomi

 

 

ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

 

Syyskuussa 2011 Yhdistyneet Kansakunnat on eräitten tahojen toimesta valittu näyttämöksi kahdelle Israelin olemassaolon vastaiselle tapahtumalle.

 

Durban III konferenssi, YK:n alainen alunperin rasismin vastaiseksi tarkoitettu tapahtuma on muodostunut huomiotaherättäväksi rasismin ja antisemitismin näyttämöksi. Viime vuoden konferenssi puhujina nähtiin mm. Iranin presidentti Ahmadinejad.

 

Yhtäaikaisesti palestiinalaiset Mahmoud Abbasin hallinnon johdolla pyrkivät saamaan 21.9.2011 alkavan YK:n 66. yleiskokouksen osanottajamailta yksipuolisen tunnustuksen omalle valtiolleen.

 

Tällainen yksipuolinen hanke Länsirannan ja Gazan statuksen muuttamiseksi ja "vuoden 1967 rajojen" saattamiseksi tunnustetuiksi rajoiksi on lähtökohdiltaan kiistattomasti vastoin YK:n päätöslauselmia 242 ja 338 ja rikkoisi myös Israelin ja palestiinalaisten vuonna 1995 solmimaa sopimusta. Näiden mukaisesti osapuolet ovat sitoutuneet neuvottelemaan kyseisistä rajaongelmista ryhtymättä muuttamaan alueiden asemaa pysyvää statusta koskevien neuvotteluiden lopputulosta odotettaessa.

 

Palestiinalaisten pyrkimys muuttaa kiistanalaisten alueiden kansainvälinen asema yksipuolisella toimenpiteellä YK:n arvovaltaan vedoten ja Israelin kanssa tapahtuvat neuvottelut sivuuttaen ei johda rauhaan, vaan takaa Lähi-idän konfliktin jatkumisen. Tällä tavoin yksipuolisesti synnytetyllä palestiinalaisvaltiolla ei olisi mitään rauhansopimusta eikä sen tuomia velvoitteita Israelia kohtaan. YK:n ei tule, eikä se voi antaa tukeansa tällaiselle hankkeelle.

 

Me allekirjoittaneet suomalaiset vetoamme YK:n pääsihteeri Ban Ki-mooniin, että hän käyttäisi vaikutusvaltaansa suojellakseen YK:ta ja kansainvälistä yhteisöä tältä hyväksikäytöltä ja että hän ryhtyisi toimiin sen puolesta, ettei tätä palestiinalaisten tekemää aloitetta vahvistettaisi eikä tunnustettaisi.

 

 

Adressi nimineen toimitetaan YK:n pääsihteeri Ban Ki-moonille ennen YK:n yleiskokouksen alkua.

 

Adressi on osa Patmos Lähetyssäätiön TOTUUSAKTIO toimintaa. Aiheesta lisää http://www.patmos.fi/

 

 Copyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO