www.takeapen.org 01/03/2024 13:26:04
  _search_fin
Väkivallan varjossa Israel-tukimielenilmaus 26.11. klo 17.30 Kehotus ottaa yhteyttä Kirkon Ulkomaanapuun ja esittää vastalause heidän Israel-vastaisen kampanjansa johdosta Dokumenttiprojekti: Seitsemän tuntia kuolemaan Give Peace a Chance (Anna rauhalle mahdollisuus) -video tekstitettynä nyt myös suomeksi JAKAMATON JERUSALEM -solidaarisuustapahtuma Vetoomus: Israel eläköön! Englanninkielisiä linkkejä Gaza-laivueesta ”Avustuslaivue” Gazaan Vetoomus juutalaisvastaisuuden pysäyttämiseksi Itsenäiset palestiinalaisalueet? Vetoomus Suomen hallitukselle: Suomen ICAHD:n ehdotukset torjuttava perusteettomina Avustuslaivueselkkausta käsitteleviä linkkejä Lisää avustuslaivakonfliktista Yhteenotto Free Gaza -laivasaattueen ja Israelin välillä Turun sanomien kirja-arvostelu Herzlin Juutalaisvaltiosta Vastusta kanssamme Hamasin yritystä kiristää Israelia uhkaamalla tappaa Gilad Shalit. Meidän täytyy toimia nyt! Kirkon ulkomaanavun johtaja: "Israelin tukeminen menee välillä äärimmäisyyksiin" Amnesty Internationalin raportti Gazan sodasta Kirsi Virtasen Palestiina ja Israel Jukka Huusko ja Israelin PR-kampanja Uutta tietoa "sotarikoksista" Gazan sodan jälkimaininkeja Nyt on aika vaatia YK:ta tutkimaan Hamasin sotarikokset ja sen vastuu siviileille molemmilla puolilla aiheuttamastaan kärsimyksestä ja vaaroista. Hamasin johtajat pitää saada Kansainväliseen tuomioistuimeen sotarikoksista Hamasin antisemitismiä: ”Me sanomme teille: lähettäkää nuo apinoiden ja sikojen jälkeläiset helvetin tuleen Kassam-rakettien siivillä” Suomalaiset oppikirjat, tiivistelmä
Click to send this page to a colleague_send_to_a_friend_fin
Click to print this page_print_page_fin

”Avustuslaivue” Gazaan

Tällä viikolla jälleen uuden laivueen on määrä lähteä viemään avustustarvikkeita Gazaan. Laivueen tarkoituksena on murtaa Israelin puolustusvoimien asettama merisaarto. On hyvä muistaa, että saarto koskee vain aseita sekä tarvikkeita, joita voidaan käyttää sotatarkoituksiin. Humanitaarista apua saa siis viedä vapaasti, ja Israel itse toimittaa Gazaan avustuksia satoja rekkalastillisia joka päivä. Israel haluaa kuitenkin varmistaa, ettei avustusten joukossa ole mitään vaarallista, siksi se tarkastaa kaiken Gazaan vietävän materiaalin. Koska tarpeeksi perusteellisia tarkastuksia on vaikea suorittaa merellä, tarkastukset tehdään satamassa. Jos laivueen järjestäjät eivät suostu siihen, että laivat tarkastetaan satamassa ja niiden lasti toimitetaan Gazaan maitse, osoittaa se, ettei heidän todellinen tarkoituksensa ole auttaa gazalaisia vaan estää Israelia puolustamasta itseään.

 

Tässä on kaksi aiheeseen liittyvää englanninkielistä videota, joita saa vapaasti levittää. Ensimmäinen käsittelee merisaarron merkitystä Israelin turvallisuudelle, toisessa kysytään, miksi "ihmisoikeusaktivisteiksi" itseään kutsuvat ihmiset veljeilevät omaa kansaansa vainoavien terroristien kanssa.

 

Gaza-Bound Ships Pose Danger to Israeli Civilians

 

Human Rights Violations in Gaza

 

Seuratkaa aiheen uutisointia ja antakaa tarpeen tullen palautetta tiedotusvälineille. Voitte myös käydä katsomassa sivustoltamme aineistoa viimevuotisesta laivueesta.

 Copyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO