www.takeapen.org 01/03/2024 13:54:43
  _search_fin
Väkivallan varjossa Israel-tukimielenilmaus 26.11. klo 17.30 Kehotus ottaa yhteyttä Kirkon Ulkomaanapuun ja esittää vastalause heidän Israel-vastaisen kampanjansa johdosta Dokumenttiprojekti: Seitsemän tuntia kuolemaan Give Peace a Chance (Anna rauhalle mahdollisuus) -video tekstitettynä nyt myös suomeksi JAKAMATON JERUSALEM -solidaarisuustapahtuma Vetoomus: Israel eläköön! Englanninkielisiä linkkejä Gaza-laivueesta ”Avustuslaivue” Gazaan Vetoomus juutalaisvastaisuuden pysäyttämiseksi Itsenäiset palestiinalaisalueet? Vetoomus Suomen hallitukselle: Suomen ICAHD:n ehdotukset torjuttava perusteettomina Avustuslaivueselkkausta käsitteleviä linkkejä Lisää avustuslaivakonfliktista Yhteenotto Free Gaza -laivasaattueen ja Israelin välillä Turun sanomien kirja-arvostelu Herzlin Juutalaisvaltiosta Vastusta kanssamme Hamasin yritystä kiristää Israelia uhkaamalla tappaa Gilad Shalit. Meidän täytyy toimia nyt! Kirkon ulkomaanavun johtaja: "Israelin tukeminen menee välillä äärimmäisyyksiin" Amnesty Internationalin raportti Gazan sodasta Kirsi Virtasen Palestiina ja Israel Jukka Huusko ja Israelin PR-kampanja Uutta tietoa "sotarikoksista" Gazan sodan jälkimaininkeja Nyt on aika vaatia YK:ta tutkimaan Hamasin sotarikokset ja sen vastuu siviileille molemmilla puolilla aiheuttamastaan kärsimyksestä ja vaaroista. Hamasin johtajat pitää saada Kansainväliseen tuomioistuimeen sotarikoksista Hamasin antisemitismiä: ”Me sanomme teille: lähettäkää nuo apinoiden ja sikojen jälkeläiset helvetin tuleen Kassam-rakettien siivillä” Suomalaiset oppikirjat, tiivistelmä
Click to send this page to a colleague_send_to_a_friend_fin
Click to print this page_print_page_fin

Vastusta kanssamme Hamasin yritystä kiristää Israelia uhkaamalla tappaa Gilad Shalit. Meidän täytyy toimia nyt!

1.5.2010 - Uutislähteet eri puolilla maailmaa kertovat Hamasin vajonneen entistä alemmas tekemällä animaatioelokuvan, jossa kaapattu israelilaissotilas Gilad Shalit (Schalit) palautetaan surevalle isälleen arkussa. AP kirjoittaa Gazan kaupungista Gazan kaistalta, että Hamasin elokuvalla on "...kauhea viesti Israelille: Jos Israel ei suostu militanttiryhmän vaatimuksiin, Hamasin lähes neljä vuotta vankinaan pitämä israelilaissotilas voi palata kotiin arkussa...".

 

Suurin osa kansainvälisestä yhteisöstä (mm. USA ja EU) pitää Hamasia terroristijärjestönä. Tätä käsitystä vahvistaa se, että Hamas kaappasi Shalitin, kieltää häneltä vierailut ja muut ihmisoikeudet ja kiristää nyt Israelia uhkaamalla tappaa hänet.

 

Valitettavasti YK ja sen pääsihteeri yrittävät laillistaa Hamasin tunnustamalla sen jollakin tasolla sen sijaan, että he vaatisivat sen vastuuseen sotarikoksista yleensä ja kansainvälisen lain ja perustavaa laatua olevien humanitaaristen sopimusten rikkomisesta erityisesti Gilad Shalitin tapauksessa. Hamas mm. estää Punaista Ristiä ja Giladin perhettä vierailemasta hänen luonaan, ei anna Giladista tietoa, pilkkaa häntä julkisesti ja nyt kiristää Israelia esittämällä hänen kuolemansa karmeassa filmissä.

 

Kaikki kunnolliset ihmiset toivovat ja rukoilevat, että Gilad Schalit pääsisi vapaaksi, ja tätä kaikki israelilaisetkin toivovat. Kuitenkaan mikään Israelin hallitus ei voisi antaa periksi kiristykselle ja maksaa Hamasin vaatimia älyttömiä lunnaita: tuhannen tai kahdentuhannen terroristin vapautusta. Sadoilla näistä terroristeista on verta käsissään.

 

Meidän täytyy lisätä kansainvälistä painostusta Hamasia kohtaan, että se vapauttaisi Gilad Shalitin ja muuttaisi hänen vankeusolonsa välittömästi inhimillisemmiksi. Hamasin johtajien vaatiminen tilille on oikea vastaus tähän vastenmieliseen Hamas-animatioon.

 

90 000 ihmistä eri puolilta maailmaa on jo allekirjoittanut "Hamasin johtajat oikeuteen sotarikoksista" -vetoomuksen YK:lle. Olemme nyt uusineet vetoomuksen. Lue se, ja jos olet samaa mieltä sen kanssa, allekirjoita se! Ja auta tämän toimintapyynnön levittämisessä.

 

Liity Facebook-ryhmäämme ja jaa tämä toimintapyyntö kaveriesi kanssa!

 

Take a Penin (www.takeapen.org) toimintapyyntö

Suomennos: Anna Vähäkangas

 

 Copyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO