www.takeapen.org 06/12/2023 09:26:00
  _search_fin
Väkivallan varjossa Israel-tukimielenilmaus 26.11. klo 17.30 Kehotus ottaa yhteyttä Kirkon Ulkomaanapuun ja esittää vastalause heidän Israel-vastaisen kampanjansa johdosta Dokumenttiprojekti: Seitsemän tuntia kuolemaan Give Peace a Chance (Anna rauhalle mahdollisuus) -video tekstitettynä nyt myös suomeksi JAKAMATON JERUSALEM -solidaarisuustapahtuma Vetoomus: Israel eläköön! Englanninkielisiä linkkejä Gaza-laivueesta ”Avustuslaivue” Gazaan Vetoomus juutalaisvastaisuuden pysäyttämiseksi Itsenäiset palestiinalaisalueet? Vetoomus Suomen hallitukselle: Suomen ICAHD:n ehdotukset torjuttava perusteettomina Avustuslaivueselkkausta käsitteleviä linkkejä Lisää avustuslaivakonfliktista Yhteenotto Free Gaza -laivasaattueen ja Israelin välillä Turun sanomien kirja-arvostelu Herzlin Juutalaisvaltiosta Vastusta kanssamme Hamasin yritystä kiristää Israelia uhkaamalla tappaa Gilad Shalit. Meidän täytyy toimia nyt! Kirkon ulkomaanavun johtaja: "Israelin tukeminen menee välillä äärimmäisyyksiin" Amnesty Internationalin raportti Gazan sodasta Kirsi Virtasen Palestiina ja Israel Jukka Huusko ja Israelin PR-kampanja Uutta tietoa "sotarikoksista" Gazan sodan jälkimaininkeja Nyt on aika vaatia YK:ta tutkimaan Hamasin sotarikokset ja sen vastuu siviileille molemmilla puolilla aiheuttamastaan kärsimyksestä ja vaaroista. Hamasin johtajat pitää saada Kansainväliseen tuomioistuimeen sotarikoksista Hamasin antisemitismiä: ”Me sanomme teille: lähettäkää nuo apinoiden ja sikojen jälkeläiset helvetin tuleen Kassam-rakettien siivillä” Suomalaiset oppikirjat, tiivistelmä
Click to send this page to a colleague_send_to_a_friend_fin
Click to print this page_print_page_fin

Hamasin antisemitismiä: ”Me sanomme teille: lähettäkää nuo apinoiden ja sikojen jälkeläiset helvetin tuleen Kassam-rakettien siivillä”

6.1.2009

 

Sodat eivät syty sattumalta, väkivalta syntyy ja kasvaa ihmisten mielissä. Gazan tapahtumien uutisoinnissa on tietoisesti suljettu silmät siltä pöyristyttävältä antisemiittiselta viha- ja väkivaltakasvatukselta, jolla Hamas on myrkyttänyt gazalaisten lasten ja nuorten mielet. Seuraavasta linkistä avautuu paljon puhuva video gazalaisten lasten kasvatuksesta:

http://uk.youtube.com/watch?v=eTGbP55HGi8

 

Egyptiläinen uskonoppinut Safwat Higazi esiintyi 31.12.2008 Hamasin Al-Aqsa TV-kanavalla. Seuraavassa otteita hänen puheestaan:

 

"Tapetuksi tuleminen ei ole mitään uutta meille. Me haluamme ja toivomme sitä, se on marttyyriutta. Se on Allahin suoma voitto meille. Se on paratiisi, joka aukeaa marttyyrin ensimmäisestä veripisarasta..."

 

"Kieltäydyn hyväksymästä surunvalitteluja tai lohdutuksia marttyyrin kuoleman johdosta. Minua surettaa suunnattomasti nähdä televisiosta palestiinalaisen naisen itkevän ja valittavan marttyyrinsa takia Gazassa. Allah suokoon, etten joudu näkemään tuollaista palestiinalaisten ja gazalaisten keskuudessa. Me näemme aina Palestiinan marttyyrien äitien ja vaimojen itkevän ilosta, valmistavan seuraavaa marttyyria, seuraava miestä nostamaan taistelulipun."

 

"Allahin nimessä, toivoisin voivani tarttua aseeseeni ja olla joukossanne. Toivoisin, että voisin seistä Al-Aksan prikaatien nuorten keskuudessa, ojentaa heille yhden ohjuksistaan, pyyhkiä juuri laukaistun ohjuksen tomua heidän kasvoiltaan ja huutaa heidän kanssaan "Allah Akbar".

 

"Te (Hamasissa) olette ne, joiden joukkoon Jeesus, Marian poika, tulee laskeutumaan saarnaten profeetta Muhammedin uskontoa maassanne. Te valmistatte tietä sodalle, josta profeetta Muhammed ennusti: "Tuomiopäivä ei tule ennen kuin muslimit taistelevat juutalaisia vastaan. Juutalaiset piiloutuvat kivien ja puiden taakse, mutta kivet ja puut sanovat: 'Oi muslimi, Allahin palvelija, takanani on juutalainen, tule ja tapa hänet.' Te valmistatte maaperää tälle, te valmistatte maaperää kalifaatin paluulle."

 

"Allah on meidän kanssamme, heidän kanssaan ei ole ketään. Allah on meidän jumalamme, heidän kanssaan ei ole ketään. Me sanomme heille: Me emme ole samanarvoisia teidän kanssanne. Meidän rakkaamme menevät paratiisiin, kun teidän kuolleenne menevät helvetin tuleen...Me sanomme teille: lähettäkää nuo apinoiden ja sikojen jälkeläiset helvetin tuleen Kassam-rakettien siivillä."

 

"Jihad on meidän tiemme, jihad Allahin takia, sen kaikissa muodoissa. Se on meidän strateginen valintamme, eikä rauha. Vaikka 'he kallistuisivat rauhan suuntaan...' Kyllä, silloin mekin kallistumme rauhan suuntaan...Kuitenkin, jihad ja vastarinta tulee pysymään strategisena valintanamme. Miksi? Koska profeetta Muhammed käski meidän tehdä niin..."

 

"Juutalaiset, jotka ovat liukkaita kuin kyyt ja jotka lipovat huuliaan kuin käärmeet, eivät tule koskaan elämään kanssamme rauhassa ja sopusoinnussa. He ansaitsevat tulla tapetuiksi. He ansaitsevat kuolla. He ovat niitä, joita kohden Kassam-raketit pitää laukaista..."

 

Lähde: Middle East Media Research Institute (MEMRI): Special Dispatch: Egypt/Antisemitism Documentation Project, no 2176, 6.1.2009

Nähdäksesi TV-ohjelman, rekisteröidy MEMRI:n ilmaiseen TV-palveluun osoitteessa www.memritv.org
***

 

Länsimaisten ihmisten olisi myös hyvä olla tietoisia siitä, ettivät Hamasin viha ja sen kunnianhimoiset tavoitteet suuntaudu ainoastaan Israelin tuhoamiseen. Sen tavoitteet ovat paljon pitemmällä. Hamasin kansanedustaja ja uskonoppinut Yunis Al-Astal puhui Al-Aqsa TV-kanavalle 11.4.2008: "Hyvin pian, jos Allah suo, Rooma valloitetaan juuri kuten Konstantinopoli aikoinaan, kuten profeetta Muhammed ennusti. Tänään Rooma on katolisten pääkaupunki - tai ristiretkeläisten pääkaupunki, joka on on julistanut vihamielisyyttään islamia kohtaan ja on istuttanut sikojen ja apinoiden veljet Palestiinaan estämään islamin uudelleen heräämistä - tämä heidän pääkaupunkinsa tulee olemaan islamilaisen valloituksen etuvartioasema, josta se tulee leviämään koko Eurooppaan ja sitten kääntymään Amerikkoihin ja myös Itä-Eurooppaan."

 

Suomen Take a Pen

suomi1@takeapen.orgCopyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO