www.takeapen.org 03/12/2023 02:48:20
  _search_fin
Väkivallan varjossa Israel-tukimielenilmaus 26.11. klo 17.30 Kehotus ottaa yhteyttä Kirkon Ulkomaanapuun ja esittää vastalause heidän Israel-vastaisen kampanjansa johdosta Dokumenttiprojekti: Seitsemän tuntia kuolemaan Give Peace a Chance (Anna rauhalle mahdollisuus) -video tekstitettynä nyt myös suomeksi JAKAMATON JERUSALEM -solidaarisuustapahtuma Vetoomus: Israel eläköön! Englanninkielisiä linkkejä Gaza-laivueesta ”Avustuslaivue” Gazaan Vetoomus juutalaisvastaisuuden pysäyttämiseksi Itsenäiset palestiinalaisalueet? Vetoomus Suomen hallitukselle: Suomen ICAHD:n ehdotukset torjuttava perusteettomina Avustuslaivueselkkausta käsitteleviä linkkejä Lisää avustuslaivakonfliktista Yhteenotto Free Gaza -laivasaattueen ja Israelin välillä Turun sanomien kirja-arvostelu Herzlin Juutalaisvaltiosta Vastusta kanssamme Hamasin yritystä kiristää Israelia uhkaamalla tappaa Gilad Shalit. Meidän täytyy toimia nyt! Kirkon ulkomaanavun johtaja: "Israelin tukeminen menee välillä äärimmäisyyksiin" Amnesty Internationalin raportti Gazan sodasta Kirsi Virtasen Palestiina ja Israel Jukka Huusko ja Israelin PR-kampanja Uutta tietoa "sotarikoksista" Gazan sodan jälkimaininkeja Nyt on aika vaatia YK:ta tutkimaan Hamasin sotarikokset ja sen vastuu siviileille molemmilla puolilla aiheuttamastaan kärsimyksestä ja vaaroista. Hamasin johtajat pitää saada Kansainväliseen tuomioistuimeen sotarikoksista Hamasin antisemitismiä: ”Me sanomme teille: lähettäkää nuo apinoiden ja sikojen jälkeläiset helvetin tuleen Kassam-rakettien siivillä” Suomalaiset oppikirjat, tiivistelmä
Click to send this page to a colleague_send_to_a_friend_fin
Click to print this page_print_page_fin

Vetoomus Suomen hallitukselle: Suomen ICAHD:n ehdotukset torjuttava perusteettomina

Arvoisat Take a Penin jäsenet!

 

Saatamme tiedoksenne alla olevan vetoomuksen. Jos olette samaa mieltä, käykäähän allekirjoittamassa ja kertokaa kavereillekin.

 

Suomen Take a Pen
suomi1@takeapen.org
http://www.takeapen.org/suomi

 

-----

 

http://www.PetitionOnline.com/Suomi123/
Vetoomus Suomen hallitukselle: Suomen ICAHD:n ehdotukset torjuttava perusteettomina

 

To:  Suomen hallitus

 

Suomen ICAHD:n ehdotukset torjuttava perusteettomina

 

Me allekirjoittaneet pidämme Suomen ICAHD (Israeli Committee Against House Demolitions)-järjestön vetoomusta asekaupan lopettamiseksi Israelin kanssa kohtuuttomana ja perusteettomana. Jaamme presidentti Tarja Halosen ja ulkoministeri Alexander Stubbin käsityksen, jonka mukaan Suomen asekauppa Israelin kanssa on vähäistä ja noudattaa tarkasti EU:n linjauksia.

 

Esimerkiksi Israelin osuus Suomen puolustusmateriaalituonnista on vain 3.6 prosenttia, eikä Israel kuulu asevientikiellon piiriin.

 

ICAHD on erikoistunut Israelin mustamaalaamiseen. Esimerkiksi vuonna 2009 järjestön Suomen osasto kutsui Suomeen Norman Finkelsteinin, joka jopa Wikipedian antamien tietojen mukaan "on noussut julkisuuteen antisionististen mielipiteidensä vuoksi".

 

Finkelstein on ottanut tavaksi verrata Israelia natsi-Saksaan. Tällainen vertailu täyttää EU:n silloisen rasismin vastaisen keskuksen, EUMC:n vuonna 2005 laatiman antisemitismin määritelmän, jonka mukaan "Israelin nykypolitiikan vertaaminen natsien politiikkaan" on yksi esimerkki siitä, "millä tavoin antisemitismi voi asiayhteydestä riippuen ilmetä suhteessa Israelin valtioon."

 

Mikään muu maa, jonka kanssa Suomi on tehnyt asekauppoja, ei ole saanut yhtä näkyvää ja kielteistä huomiota osakseen, ei vaikka kyseinen maa olisi tappanut tuhansia siviilejä (esim. Kiina, Venäjä, USA) viime vuosikymmeninä. Näin ollen yllä mainittu vetoomus ei voi johtua pelkästään moraalisesta närkästyksestä Israelin itsepuolustukseen liittyvistä toimista.

 

Mikään muu maa, jonka kanssa Suomi on tehnyt asekauppoja, ei ole saanut yhtä näkyvää ja kielteistä huomiota osakseen, ei vaikka kyseinen maa olisi tappanut tuhansia siviilejä (esim. Kiina, Venäjä, USA) viime vuosikymmeninä. Näin ollen yllä mainittu vetoomus ei voi johtua pelkästään moraalisesta närkästyksestä Israelin itsepuolustukseen liittyvistä toimista.

 

Jäljelle jää siten vain yksi selitys mainitulle vetoomukselle: se edustanee lähinnä - ehkä jopa allekirjoittajien tietämättä - pyrkimystä tehdä Israelista "kansojen juutalaista", koko maailman syntipukkia. Tällainen pyrkimys heijastaa ikivanhaa, eurooppalaisessa kulttuurissa piilevää antisemitismia, joka tänä päivänä löytää antisionismista poliittisesti korrektin muotonsa.

 

Uskomme, että Suomen poliittinen johto tekee päätöksensä itsenäisesti ja jättää ääriryhmien mielipiteet huomioimatta.

 

Allekirjoita vetoomuksemme, jos et haluat, että äärimmäiset näkemykset ohjaavat Suomen ulkopolitiikkaa.Copyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO