www.takeapen.org 03/12/2023 02:28:53
  _search_fin
Click to send this page to a colleague_send_to_a_friend_fin
Click to print this page_print_page_fin

Gazan sodan väitetyt sotarikokset: Kirje Helsingin Sanomien toimittajalle Jukka Huuskolle

29.3.2009

 

Toimittaja Jukka Huusko

 

Vanha toimintaperiaate sanoo, että ensin asia tutkitaan ja sitten vasta hutkitaan. Te olette lähtenyt hutkintalinjalle ennen kuin Israel on ennättänyt tutkia sotilaidensa käyttäytymistä.

 

Kaikkien asiasta kiinnostuneiden ja totuutta rakastavien tiedossa on ollut ainakin viikon ajan se, että väitettyjen väärinkäytösten perustana ei ole pitäviä todisteita - ainoastaan huhuja ja toisen käden tietoja.

 

Menneiltä vuosilta on useita "ankoiksi" osoittautuneita kansainvälisiä uutisia. Merkittävin niistä oli ns. Jeninin kansanmurha, jossa tosiasiassa kuoli vain 59 henkeä ja niistäkin suurin osa palestiinalaistaistelijoita. Israelin armeija menetti 23 nuorta miestä riveistään. Te toimittajat usein vertaatte kuolleiden määriä toisiinsa ja ihmettelette niiden suurta eroa. Mitä ihmettelemistä siinä on? Israel toimii ennalta laaditun suunnitelman mukaan tavoitteenaan mahdollisimman pienet tappioluvut. Vastapuoli sen sijaan uhraa miehiä surutta ja se hyväksytään tässä kuolemankulttuurissa itsestään selvyytenä. Täydellinen tomppelius ei voi tuodakaan pieniä tappiolukuja. Toinen selitys on se, että halutaan osoittaa maailmalle muslimien "suunnaton" kärsimys (joka on itse aiheutettu).

 

Hyvä Jukka Huusko! Tunnustakaa tosiasiat ja myöntäkää palestiinalaisten harjoittavan räikeää ja valheellista propagandaa Israelia vastaan. Tasapuolisuuden nimessä vaatikaa vastaavaa tutkimusta Hamasin lukuisista sotarikoksista, lasten ja muiden siviilien ihmiskilpien käytöstä sotatantereella.

 

Miksi vaikenette palestiinalaisten keskinäisistä julmuuksista vai onko mielestänne heidän henkensä yhdentekevä?

 

Palataan asiaan vasta sitten, kun on villoja kerittävänä.

 

Ystävyydellä

 

Mikko Vähäkangas

TervakoskiCopyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO