www.takeapen.org 03/12/2023 02:24:48
  _search_fin
Väkivallan varjossa Israel-tukimielenilmaus 26.11. klo 17.30 Kehotus ottaa yhteyttä Kirkon Ulkomaanapuun ja esittää vastalause heidän Israel-vastaisen kampanjansa johdosta Dokumenttiprojekti: Seitsemän tuntia kuolemaan Give Peace a Chance (Anna rauhalle mahdollisuus) -video tekstitettynä nyt myös suomeksi JAKAMATON JERUSALEM -solidaarisuustapahtuma Vetoomus: Israel eläköön! Englanninkielisiä linkkejä Gaza-laivueesta ”Avustuslaivue” Gazaan Vetoomus juutalaisvastaisuuden pysäyttämiseksi Itsenäiset palestiinalaisalueet? Vetoomus Suomen hallitukselle: Suomen ICAHD:n ehdotukset torjuttava perusteettomina Avustuslaivueselkkausta käsitteleviä linkkejä Lisää avustuslaivakonfliktista Yhteenotto Free Gaza -laivasaattueen ja Israelin välillä Turun sanomien kirja-arvostelu Herzlin Juutalaisvaltiosta Vastusta kanssamme Hamasin yritystä kiristää Israelia uhkaamalla tappaa Gilad Shalit. Meidän täytyy toimia nyt! Kirkon ulkomaanavun johtaja: "Israelin tukeminen menee välillä äärimmäisyyksiin" Amnesty Internationalin raportti Gazan sodasta Kirsi Virtasen Palestiina ja Israel Jukka Huusko ja Israelin PR-kampanja Uutta tietoa "sotarikoksista" Gazan sodan jälkimaininkeja Nyt on aika vaatia YK:ta tutkimaan Hamasin sotarikokset ja sen vastuu siviileille molemmilla puolilla aiheuttamastaan kärsimyksestä ja vaaroista. Hamasin johtajat pitää saada Kansainväliseen tuomioistuimeen sotarikoksista Hamasin antisemitismiä: ”Me sanomme teille: lähettäkää nuo apinoiden ja sikojen jälkeläiset helvetin tuleen Kassam-rakettien siivillä” Suomalaiset oppikirjat, tiivistelmä
Click to send this page to a colleague_send_to_a_friend_fin
Click to print this page_print_page_fin

Jukka Huusko ja Israelin PR-kampanja

 

28.3.2009

Jukka Huusko ja Israelin PR-kampanja

 

Tutkimukset tuovat jatkuvasti uutta tietoa Israelin väitetyistä sotarikoksista Gazasta. Esimerkiksi huhu, jonka mukaan israelilainen tarkka-ampuja olisi tappanut palestiinalaisäidin ja hänen kaksi lastaan, kun he kävelivät vahingossa väärään suuntaan, ei pidä paikkansa. Sotilas oli ainoastaan ampunut varoituslaukauksia, yksikään luoti ei osunut näihin kolmeen siviiliin. Toisen huhun mukaan sotilaat menivät erään talon katolle ammuskelemaan huvikseen ja ampuivat samalla kuoliaaksi vanhan naisen. Tällaisesta tapauksesta ei ole löytynyt mitään todisteita. Lähi-itäuutisointia seuraavan CAMERA-järjestön internetsivulla on englanniksi tarkempia tietoja asiasta:

Charges of IDF "Wanton Killing" Crumble

http://www.camera.org/index.asp?x_context=2&x_outlet=35&x_article=1647

 

Helsingin Sanomat on yksi niistä suomalaismedioista, jotka tiedottivat näyttävästi israelilaisen Ha'aretz-lehden "paljastuksista". Valitettavasti toimittaja Jukka Huusko ei suostu oikaisemaan vääriä tietoja vaan kutsuu uusien tietojen levittämistä "PR-kampanjaksi" (HS 27.3.2009):

 

Samaan aikaan ihmisoikeusjärjestöjen todistukset ja israelilaisten sotilaiden omat tunnustukset Gazan sodan julmuuksista ja mahdollisista sotarikoksista ovat laskeneet Israelin arvostuksen maailmalla pohjamutiin. PR-kampanja tuskin riittää. Jos Israel haluaa pysyvää rauhaa ja haluaa palauttaa maineensa Lähi-idän kukoistavana ja menestyvänä demokratiana, siltä odotetaan tekoja.

 

Israel on monesti rangaissut laittomuuksiin syyllistyneitä sotilaitaan ja toivottavasti tekee niin nytkin. Sen sijaan sen ei pidä uhrata sotilaitaan tekaistujen syytteiden takia. Jos Israel puolustautuu valheita vastaan ja sitä sanotaan Helsingin Sanomissa PR-kampanjaksi, Israelin maineen lisäksi kärsii myös Helsingin Sanomien uskottavuus. Jukka Huusko vaatii Israelin vastuuseen teoistaan, hänen pitäisi siis itsekin olla valmis ottamaan vastuu omista kirjoituksistaan.

 

Jukka Huusko odottaa palautettanne osoitteessa jukka.huusko@hs.fi. Voitte lähettää kirjeistänne kopion osoitteisiin hs.mielipide@hs.fi ja hs.ulkomaat@hs.fi sekä piilokopion meille.

 

Suomen Take a Pen

suomi1@takeapen.org

http://www.takeapen.org/suomi

 Copyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO