www.takeapen.org 03/12/2023 04:08:26
  _search_fin
Click to send this page to a colleague_send_to_a_friend_fin
Click to print this page_print_page_fin

Israelin suojamuuri on rakennettu terroristeja varten, ei palestiinalaissiviilejä varten

 

Palaute Kirkko ja me (29.4.2004) -lehteen


Katja Kuokkanen kirjoitti Kirkko ja me -lehdessä 29.4.2004 Israelin ja Palestiinan tilanteesta, että 'Pääsiäisen sanomakin opettaa, että ylösnousemuksen ja elämän voima on kuoleman kulttuuria suurempi.'
Haluaisin tähän mainita, että palestiinalaisten terroristien käsissä on kuollut jo 900 israelilaista ja palestiinalaiskristittyä. Miksi unohdit mainita heidät?

Israelin suojamuuri on rakennettu terroristeja varten, ei palestiinalaissiviilejä varten. Muurista 90% on teräsverkkoa ja 10% betonia. Pitää ottaa huomioon, että palestiinalaiset terroristit vainoavat myös palestiinalaiskristittyjä, toisin kuin piispa Munib Younan väitti.
Kristittyjä on tapettu, heidän omaisuuttaan on takavarikoitu ja heitä on uhkailtu. Näistä on raportoinut Barnabas Fund, joka auttaa marttyyrikirkkoa ympäri maailmaa.

Haluan sydämestäni rauhaa Israelin ja Palestiinan välille, mutta haluan myös tasapuolista uutisointia jossa mainitaan palestiinalainen terrori ja sen 900 uhria syyskuun 2000 jälkeen. Jos 'roskat lakaistaan maton alle', se ei edistä rauhaa näiden kahden kansan välillä.


Kiitokset,
Leena EronenCopyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO