www.takeapen.org 08/12/2023 04:11:44
  _search_danish
Click to send this page to a colleague_send_to_a_friend_danish
Click to print this page_print_page_danish

Brev: Islamisternes våbenblokadebrydere

Brev for Jyllandsposten - 1/6-2010

Islamisternes våbenblokadebrydere

Ingen dansker, med undtagelse af visse dele af venstrefløjen (som også udmærker sig ved at have været en del af omgangskredsen omkring Blekingegade banden) er i tvivl om, at krigen mod den internationale terror er berettiget. Taleban og Al Qaeda i Afganistan skal ikke forvente forståelse for våbenblokadebrydere således, at vore soldater og andre Nato soldaters liv udsættes for yderligere fare for liv og lemmer. Vor krig mod terror er legitim. Og der er bred enighed herom.

Det er godt. Men hvorfor er Israels krig mod terror anderledes? Israel er en af vore allierede i kampen mod terror og vi høster store erfaringer derfra.

Men Israels våbenblokade af Gaza, som ikke er en nødhjælpsblokade, må åbenbart gerne udsættes for våbenblokadebrydere. Hvorfor? Hvad er forskellen på dette demokratiske lands krig mod terror og vor egen i Afganistan. Okay, der er en forskel. Vi fører krigen i Afganistan langt fra vore hjemlige "marker". Israel fører krigen i og umiddelbart lige udenfor døren. Israel fortjener vor støtte. Israel fortjener ikke, at vi via medierne og fra politikernes side igen må opleve usaglig og ensidig kritik "på forhånd" for derefter at tie "med tilbagevirkende kraft".

Ole Groth-Andersen

 Copyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO