www.takeapen.org 05/12/2023 20:36:56
  _search_danish
Click to send this page to a colleague_send_to_a_friend_danish
Click to print this page_print_page_danish

Forsiden

Kære venner,

 

Bliver du, når du læser avis, ser TV eller lytter til en aller anden politiker, irriteret over at nyhederne angående den arabiske-israelske konflikt bliver præsenteret på en uretfærdig måde? Hvis dette er tilfældet, og hvis du har lyst til at gøre noget ved det, så vil vi gerne hjælpe dig med at hjælpe Israel. Fat Pennen - Take a Pen - og skriv et brev til forsvar for Israel og for sandheden.
 

Take a Pen, der er en international organisation for brevskrivning til forsvar for Israel, startede efter den palæstinensiske terrorkrig, "den anden intifada", begyndte i September 2000. Allerede i dag har vi mange frivillige brevskrivere overalt på kloden - jøder, kristne, ikke-religiøse og religiøse af alle slags. Vi skriver breve til pressen, til politikere og til alle mulige forskellige organisationer. Vi prøver at arbejde mod den anti-israelske ensidighed ved at fortælle sandheden og forsvare menneskelige værdier. Og det virker!
 

Prøv at kigge på vores hjemmeside http://www.takeapen.org/. Vi er formodentlig det største, flersprogede, pro-israelske netværk af brevskrivere udenfor USA. Vores hjemmeside har haft mere end 2 millioner besøgene og antallet gror stadig. Vi skriver indtil videre på 15 forskellige sprog, mest i Europa.

Take a Pen's største ressource er de mange mennesker rundt omkring i verden som besvarer breve, eller selv tager initiativet til at skrive læserbreve til medierne. Her på vores hjemmeside finder du masser af praktiske hjælpemidler til at assistere i brevskrivning: Vigtig information, forskellige tips, hjælp til det første brev, adresser på regeringer, aviser og elektroniske medier, typiske breve og situationer hvor en samlet indsats er nødvendig. Det er tydeligt at Israel virkelig har brug for hjælp til at vinde den mediekrig landet befinder sig i, og derfor har brug for din hjælp.
 

Så, Take a Pen - eller tastatur - og skriv os et kort brev. På denne måde kan du måske række Israel en hånd.Copyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO