Αγαπητέ φίλε / Αγαπητή φίλη

Πάρε ένα στιλό και γράψε ένα γράμμα, για την αλήθεια και για το Ισραήλ!

Μετά από το ξέσπασμα του κύματος παλαιστινιακής τρομοκρατίας το Σεπτέμβρη του 2000, εμείς, Εβραίοι και Χριστιανοί του Ισραήλ και όλης της Ευρώπης, ιδρύσαμε το Take a Pen, μια διεθνή οργάνωση εθελοντών με σκοπό να γράφουμε γράμματα προς υπεράσπιση του Ισραήλ.

Σήμερα πολλοί από μας, απόλες τις χώρες του κόσμου, γράφουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στις Αρχές και σε οργανώσεις για να υπογραμμίζουν τις ανακρίβειες και τις μομφές εναντίον του Ισραήλ στα Μ.Μ.Ε. και ανάμεσα στους πολιτικούς, έχοντας ως μέσον την Αλήθεια και την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και... λειτουργεί!

Η ιστοσελίδα μας http://www.takeapen.org/ είχε μέχρι σήμερα ενάμισι εκατομμύριο επισκέπτες οι οποίοι αναμένεται να γίνουν τέσσερα εκατομμύρια εντός του επόμενου χρόνου. Το έργο μας εκτελείται εκεί που υπάρχει περισσότερη ανάγκη: στην Ευρώπη, στη Νότια Αμερική και σε άλλες χώρες, σε δώδεκα γλώσσες. Αλλά η πραγματική προστιθέμενη αξία του Take a Pen είσαι ΕΣΥ! Εσύ που έχεις το θάρρος να γράφεις γράμματα απόλα τα μέρη του κόσμου.

Η ιστοσελίδα παρέχει πρακτικά εργαλεία για όποιον θέλει να κινητοποιηθεί. Προπαντός ορθή πληροφόρηση, στη συνέχεια διάφορα δείγματα γραμμάτων απτα οποία ο αναγνώστης μπορεί να εμπνευστεί, και τέλος μια σειρά χρήσιμων διευθύνσεων και διαρκή ενημέρωση για τα πιο ζεστά θέματα.

Επί του παρόντος, το Take a Pen είναι μια απ τις μεγαλύτερες ομάδες Εβραίων και Χριστιανών ακτιβιστών που δρουν εκτός των ΗΠΑ υπέρ του Ισραήλ. Όμως χρειάζονται ακόμα πάρα πολλά γράμματα.

Βοήθησέ μας! Το γράμμα σου μπορεί να κανει τη διαφορά!

Επισκέψου την ιστοσελίδα μας και κάλεσέ μας!

Φιλικά

 

Endre Mozes 

 

 

chairman@takeapen.org  
 
 


Ο αντιτρομοκρατικός φράκτης

Η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης:

 

Απορρίπτουν αυτό το Τείχος ως παράνομο

και προτιμούν να συνεχίζεται αυτό
 


Νομίζεις πως τα ΗΕ έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν για το Ισραήλ;

 Εάν όχι, γράψε τώρα στον αντιπρόσωπο της χώρας σου στα ΗΕ, καθώς και στον Πρωθυπουργό σου και στον Υπουργό Εξωτερικών!

Εδώ θα βρεις τις διευθύνσεις,  εδώ θα βρεις ένα δείγμα γράμματος

 

  Our Recent Items  

Scroll down